Open dag

Open dag

zaterdag 24 april om 11:00 - 14:00 (2021)

Leuk dat je interesse hebt in onze open dag! Via deze pagina kun je je inschrijven voor de open dag van 24 april 2021. Je kan 1 persoon inschrijven voor een tijdslot van 20 minuten, waarin in een rondleiding langs enkele huisjes en gedeelde voorzieningen gegeven zal worden. We vragen je kort voor aanvang van dit tijdslot aanwezig zijn op het Pionierskwartier (Vulcanusweg 287-297, Delft). De ingang is naast Werkse.

Groepen of stellen die naar de open dag komen zullen vanwege de geldende maximale groepsgrootte individueel een rondleiding moeten volgen. Daarom vragen we voor iedere deelnemer een eigen tijdslot te reserveren.

Vanwege de coronamaatregelen zal het alleen mogelijk zijn om de binnenkant van de huizen van buitenaf door ramen en deuren te bezichtigen. Graag begrip hiervoor. De rondleidingen zullen volgens de coronamaatregelen georganiseerd worden. Gelieve niet te komen en je af te melden als je gezondheidsklachten passend bij corona hebt. Voor afmeldingen of vragen graag mailen naar opendag@tinyhousedelft.nl.

English

How nice that you would like to visit us! Here you can register for the open day on 24th April 2021. You can register 1 person for a time slot of 20 minutes in which a tour of some of the houses and shared facilities will be given. Please arrive at the Pionierskwartier (Vulcanusweg 287-297, Delft) shortly before the start of your time slot. The entrance is next to Werkse.

All tours are 1-on-1 to comply with the current corona regulations. Therefore groups or couples that want to come to the open day will have to reserve a separate time slot for each participant.

Due to the corona measures it will only be possible to see the inside of the houses through windows and doors (no walking inside for your and our safety). The tours will be organised according to the current corona measures. Please stay at home and cancel your reservation if you have any health problems related to corona. For cancellations or questions, please email opendag@tinyhousedelft.nl.