NK tegelwippen in de Voorhof

NK tegelwippen in de Voorhof

zaterdag 29 mei om 10:00 - 13:00 (2021)

NK tegelwippen in de Voorhof, onder de slogan 'Tegel eruit, plant erin' gaat heel Delft vergroenen, en op zaterdag 29 mei gaat de Voorhof zijn steentjes wegdragen. Op de Vulcanusweg ter hoogte van Stunt (nr 307) kan je jouw terras of stoeptegels inleveren en gratis plantjes (of een voucher) voor terugkrijgen.

De precieze spelregels, uitleg en tips vind je bij de Klimaatmaat Delft. Meld je daar aan zodat de organisatie weet wat er geregeld moet worden voor het aantal tegels die je komt brengen.

Ook als je hulp nodig hebt bij het tegelwippen, transporteren van de tegels/plantjes of bij de aanleg van een geveltuintje kan je dat aangeven. Dan komen de bewoners van het Tiny House Dorp het Pionierskwartier je graag helpen om een groene en klimaatadaptieve tuin mogelijk te maken.