Halloween feest

Halloween feest

zondag 31 oktober om 16:00 - 19:00 (2021)

Hallo lieve mensen, Binnenkort hebben we weer een spannend evenement op ons terrein - een Halloween & Pompoen party!

Dit evenement vindt plaats op zondag 31 oktober, van 17:00 tot 20:00 uur. We heten iedereen van harte welkom om met ons mee te vieren en deel te nemen aan de georganiseerde activiteiten! Er zijn bijvoorbeeld pompoenen om te oogsten en snijden, er is wat eten en drinken beschikbaar (tegen een kleine vergoeding), je kunt spelletjes doen, en bij een kampvuur zitten met muziek! Er hangt een griezelige maar gezellige sfeer, geschikt voor jong en oud!

Er zijn beperkte plaatsen voor activiteiten, dus laat ons weten of je aanwezig bent door een mail te sturen naar contact@tinyhousedelft.nl. Maar kom ook gerust eens langs en schrijf je in bij de ingang!

English version

Hi lovely people,
We will soon have another exciting event on our terrain - a Halloween & Pumpkin party!

This event will be held on Sunday the 31st of October, from 17:00 until 20:00.
We would like to welcome all to celebrate with us and participate in the organized activities! We will for example have pumpkins to harvest and carve, some food and drinks available (for a small compensation) and games to play as well as a campfire and music! There will be a spooky but cosy atmosphere, suitable for young and old!

There are limited spots for activities. So let us know if you attend by sending a mail to contact@tinyhousedelft.nlBut please also feel free to stop by and register at the entrance.