Burendag & Global Goals Action Day

Burendag & Global Goals Action Day

zaterdag 24 september om 09:00 - 13:00 (2022)

Kom langs op Burendag & Global Goals Action Day

Zaterdag 24 september vieren we Burendag en wappert de vlag voor Global Goals. Van 11:00 - 15:00 uur ben je welkom op ons terrein. De inloop is via onze buren van stichting Stunt op Vulcanusweg 307. Bij Stunt kun je de werkplaatsen bezoeken. Ontdek verrassende upcycle producten van restmaterialen. Bij ons kun je een rondleiding over het terrein doen en een aantal Tiny Houses bezichtigen. Zo kom je van alles te weten over zelfvoorzienend leven, off-grid wonen, composteren, het bouwen van een Tiny House en meer.

Kom je een kijkje nemen bij deze bijzondere manier van leven en werken?

Je bezoek kun je combineren met de Global Goals markt in de binnenstad.