Burendag 2023

Burendag 2023

zaterdag 23 september om 09:00 - 13:00 (2023)

Wij doen ook dit jaar weer mee aan Burendag. Samen met onze buren Stichting Stunt houden wij Open Huis. Kom gezellig even buurten. Doe een rondleiding over ons steeds groenere terrein, bezichtig een aantal huisjes en bezoek de creatieve werkplaatsen van Stichting Stunt. Laat je inspireren!

Tevens zijn wij onderdeel van de Karavaan in de Multatuli buurt in Voorhof. Een programma van de gemeente om de buurt toekomstbestendig te maken.
Je kunt deelnemen aan workshops:

11:00 - 15:00 uur Jouw Groene toekomst. Fantaseren over jouw droom woonomgeving. De ideeën worden ter plekke verwerkt in een tekening. Breng je lunch mee of haal wat lekkers bij de lunchroom van Stichting Stunt.

11:00 - 12:00 uur Workshop Off-grid wonen. Hoe zorg je voor energie, water, afvoer, verwarming zonder aansluiting op nutsvoorzieningen.

Inloop via Stichting Stunt, Vulcanusweg 307 Delft